Tidligere produksjoner

 

Monade Music Productions
har siden det ble startet i 1988 gitt ut flere produksjoner i forskjellige genre, men den første egenkomponerte utgivelsen kom allerede i 1987, og var selvskrevne poplåter og ballader. Etter denne begynte jeg mer og mer å interessere meg for ambient og meditativ musikk, noe senere arbeide bærer preg av.

I 1987, fikk jeg hjelp av Terje Refsnes i Sound Suite Studio
i Sandnes til å gi ut min aller første egenkomponerte utgivelse. Da under artist navnet Birnie White. Denne utgivelsen kom på kassett, og jeg fikk laget 200 stk som jeg i hovedsak forhåndssolgte til familie og venner. Dette var et egenfinansiert prosjekt, som gikk akkurat break-even. Men det var en milepæl i min musikalske karriere. Det ble med den ene utgivelsen under det artistnavnet…men denne utgivelsen er nå re-mastret og digitalisert, og er tilgjengelig her dersom det er noen som vil kjøpe den. Det Orginale cover designet er dessverre ikke tilgjengelig lengre, men det er laget ett nytt ett for denne utgivelsen.
Denne finner du i butikken min.

Høsten 1999 gav jeg ut min første CD
med avspennings musikk, Monade. En svært enkel produksjon, spilt inn på en Ensoniq SQ-1+ interne 8 spors sequenser.
Den ligger tilgjengelig i butikken min.

Musikken til forestillingen «Hyllest til livet» ble komponert i 1999,
og er orginal musikken til denne forestilling. En forestilling med musikk, lys, vokal og lyrikk av norske forfattere som Hans Børli, Inger Hagrup (for å nevne noen). Dramatisert og framført av skuespiller Terje Brevik og Camilla Eidsvold. Med seg på denne forestillingen hadde jeg i tillegg til Terje og Camilla, gitarist Hlynur Jøkulsson fra Island. Denne forestillingen fant sted på Røde Mølle i Fredrikstad. Dette albumet som jeg har kalt «fra vugge til grav» er altså orginal musikken uten tekst fra denne forestillingen. Denne finner du i butikken min.

I 2000 laget jeg musikk til et 5 akters teaterstykke
som skulle vise Kristendommens utvikling fra Jesu fødsel til moderne tider, et stykke som var det første av i alt 13 oppsetninger i regi av Tor Rommelhoff i Fredrikstad Domkirke. Denne musikken vil være tilgjengelig digitalt i løpet av 2017.

I 2001 startet jeg å lage musikk for musikkterapi.
I en periode på ca 6 mnd forsket jeg og utviklet musikk spesielt laget for Somatron vibrasjonsstol, en vibroacoustic behandlings stol. Jeg utviklet en serie på 10 forskjellige CD`er til dette formålet. Deler av denne musikken foreligger nu som NY- utgivelse, og du finner den i butikken min. «Deepsea journey» heter skiva.
Flere utgivelser med musikk fra dette prosjektet er på trappene og vil være tilgjengelig på denne siden i løpet av 2016.

I 2003 kom Northern Dream ut,
og på nyåret 2004 var Arctic Dream ferdig. Begge disse har en sterk forankring i meditativ og avslappende musikk. Northern Dream ble gitt ut som CD, men ikke Arctic Dream. Begge disse er nå tilgjengelig i butikken min.

I 2004 komponerte
og produserte jeg ”De 5 Elementene”, forfattet av Aseema Gjestad Uglefot. Dette er en guidet meditasjon over temaet de 5 elementene.

Samme året komponerte jeg musikken ,
og produserte i alt 7 CDer for Sjelens Hage i Moss eid av Isabel Opsahl. Dette er også guidede meditasjoner. Musikken fra disse utgivelsene vil være digitalt tilgjengelig i løpet av 2017.

I 2005 produserte jeg ett musikkstykke
jeg har kalt Shamanic shanting. Denne innspillingen fant sted i kirken på Utstein Kloster i Rogaland i 2005, og er en spennende reise inn i det underbevisste. En reise som tar deg dypt ned i ditt eget sinn, og lar deg få kontakt med det dypere deg. Det anbefales ikke å kjøre bil samtidig som du lytter til denne. Mennesker som har psykiske plager bør være klar over at denne innspillingen KAN virke foruroligende. Denne innspillingen rører ved dype trenger i ditt sinn. Vær varsom, lytt til teaseren før du kjøper denne.

I perioden 2004 – 2008
jobbet jeg med å sette sammen forskjellige musikalske verk, tidligere brukt til ren terapeutisk musikk til en CD jeg kalte Subsea Journey. Denne utgivelsen skulle etter planen kommet ut i 2008. Dette ble det ikke noe av. Men nå foreligger den da altså her, som en NY-UTGIVELSE, re-mikset og re-mastret.

I januar 2016 ville Norges Bondelags avd i Østfold
gjøre ett stunt i forhold til å spre positivitet rundt det de jobber med. Da kom Lars Johan Langsholt fra LL-Teknikk til meg og lurte på om ikke Monade Music Productions kunne hjelpe til med produsere musikken til deres nye musikkvideo, «Agronomisk». En variant av Markus og Martinius`s «Elektrisk», med egenprodusert tekst. Denne var ferdig våren 2016.

Sitatet under kommer fra styremedlem i Østfold Bondelag Tor Jacob Solberg,tekstforfatteren til «Agronomisk» og en av av pådriverne til musikkvideoen «Agronomisk»

«Våren 2016 bestemte noen unge bønder seg for at nå var det på høy tid at Østfold bøndene lagde en «bonde hit». Melodien er fra «Elektrisk», men teksten er ny. Vi fikk med oss Edvard, Ine og Oda Grimstad til å synge. Med god hjelp fra Gunnar (Monade Music Production) fikk vi et resultat vi ble veldig fornøyd med.»

 

MMP er engasjert i flere prosjekter i 2016.

Pay It Forward 2016.
PIF 2016
Ett musikalsk veldedighets prosjekt hvor 5 utplukkede singer/songwriters er blitt plukket ut og gitt gratis studiotid for 2 låter hver. I tillegg til gratis studiotid blir det arrangert en konsert 26 oktober hvor artistene får vise fram det de har jobbet med dette året. Dette prosjektet startet i januar 2016, og er ferdig i oktober 2016.
Pay It Forward 2016
PIF Norge
Vår hovedsponsor er Pay It Forward Norge
For mer info om prosjektet, følg linken under.
Pay It Forward Norge

Aseema logo
3 meditasjons produksjoner for Senter for bevissthet.
Senter for bevissthet

Remastring og utgivelser av egne tidlige utgivelser.