Jarle Aabø og Forestillingen

 

Jarle Aabø (født 14. august 1962 i Halden) er en norsk informasjonsrådgiver og tidligere pressemann.

Aabø er utdannet ved Norsk journalisthøgskole. Han har tidligere vært hovedforeleser i nyhetsjournalistikk på Handelshøyskolen BI. Han har lang pressebakgrunn fra blant annet NRK Dagsnytt og Dagens Næringsliv. I 1997 mottok han SKUP-prisen og Den Store Journalistprisen.
Han er (2016) faglig leder i informasjonsrådgiverne Aabø & Co i Oslo. Selskapet ble etablert i 2003

Jarle Aabø og Forestillingen ble startet i slutten av 2016, og er ett konsert prosjekt med utgangspunkt i musikk skrevet og komponert av Jarle Aabø. Planen er at denne musikken skal ut til det norske publikum i løpet av 2017, og i skrivende stund er 2 konserter gjennomført. Videre konserter blir fortløpende presentert på Facebook sidene til Jarle Aabø.

https://www.facebook.com/jarle.aabo

Med seg på laget har Jarle med seg følgende besetning:
Øyvind Kristiansen (Fjeldbeck) på trommer,
Kent Petterson (Torgeir og Kjendisane) på bass,
Odd Johannessen (The Steam Band) på percussion
Gunnar B.S Ingebrigtsen (The Steam Band) på tangenter.

07.04.2017 var debut konserten for prosjektet på Ocean Club i Fredrikstad, etterfulgt av en konsert på Fredriksten Pub på Fredriksten Festning i Halden 26.05.17) Videre er det flere steder i Oslo og omeng som får besøk av disse karene på høsten 2017.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *